Tuesday, June 22, 2010

bola sepak piala dunia.

hellohello! haha.
harini ak nk cite pasal fifa. korg tau kan fifa? haha.
bodo gelak lak ko ni. ketuk jugak kang. haha.
okeh. sbnarnye ak taktau la korg sokong ape.
ghana ke, ivory coast ke, malaysia ke.
tp setiap org mesti ade negara yang dorg sokong. haha.
tp, teori ni bknnye betul sgt pun. sbb, ade yang tak suka bola. tak gitu?
em. tktau la blackgagak ni ade lg ke tak. haha.
mklum la. hidup sume da lainlain.
ade yg msuk kolej. kolej mahal lak tu. ade yang msuk universiti. hebathebat ahli group ni. bkn sng doe nk msuk u. kan kan?
haha.

ni ha aku cite pasal bola lak.
ni german pnye jersey. germany laa. tkkan taktau?
yg hitler dok perang sana perang sini.
alaa, yang nazinazi tu. ak pun tktau nk terang cmna lg. haha.
german tahun ni, ballack tk main doe!
gila ah, kecewa gile T.T haha. tk kesah lah. aku bkn gay pun. HAHA (apek msti kutuk)
antara yang aku tau sokong negara ni, imranmunjit, asrirazak(lamo), dgn danish.





okeh,penat cite pasal germany. ni aku cite pasal spain lak.
haha. spain ni group hebat doe! dr bhgian keeper smpai waterboy.
sume player gempak.mls cite la an.
ade torres, vilaa, capdevila. bapak ah.
ak main pes, bg david villa, torres dgn sape lg sorg tu, silva main striker.
smart gile bhaii!haha.try ah. knfem mng. HAHA.
em. tk salah aku, yang sokong ni amirun(taiko) *hormathormat. patu, afiq kot sokong nie. haha. ojai, kori. byk lg kott. haha.



pastu, cite pasal argentina ni lak. haha.
ak tktau la cmne pengurus team ni maradona bole gol duludulu.
hampeh pnye referee.bole lak die gol gune tgn.haha. sakai sehh.
ni ha, team ni iezzatazahar je sokong. haha. smngt doe.
nasib baik team ni power. ade messii dol. smart kot die.
lari laju gile. haha.
tapi die ni tinggi aku je. klakar doe.





em.bagi org lain.ak tak igt la korg sokong ape. haha.
tp kan,fifa tahun ni tk best doe.
kalau kt skola time ni. tiap malam kot lamo ajak kuar tgk bola.
serius bestt.haha.
lamo ajak.kekadang apek.sume dorm G.ish,malumalu.haha.
igt lg.spm spm pun dorg ajak tgk bola.
tu laaa. seb bek lamo 8a. hahaha. bole la gak jd teladan.
utk kteorg2 yg lemah ni.ish2.tk gune mengenang kesah lame.
dah jadi bubur dah.agakagak,makan bubur tu pun bole muntah balik.
haha.tu la korg.org ajak belajar main psp.
orang ajak tido tgk movie.
org ajak smyg subuh, tido.haih.terukteruk.hahaha.

okelah.apeape pun.aku harap sape yg korg sokong tu menang ye.
kalau tak menang pun jgn la sedihsedih.lg 4 tahun ade balik lah fifa tu.
tak kemane punye.haha.

okelah.chaiyokchaiyok! ;D

5 comments:

aisya zainal said...

aku yang tak minat bola pun rasa wc tahun ni bosan.
sama bosan mcm peminat dia. haha.

Anonymous said...

kau pahal cece!! nak gado!

awan said...

cece!ko pehal!ahahaha.

+s0bster+ said...

hoho!ak ase best je..
ak sokong spain!argentina.!netherland!pastuu2,ak sokong brazil!whoaa..hebatthebatt!
tp,tp.plg syok dnga lguu fifa r!yeahh!ak suke gler lgu2 dy...masyukk..wei,rnduu doe kt taiko.ehem2.hahah!=)

him said...

xbole blah..
ingat dh x update dh....